Reserveer nu je skiles

Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang bij meeste skischolen
Zoek

Tot 25% Goedkoper

Vergelijk alle lespakketten

country flags

De voordelen van online skiles reserveren

 • Gratis annuleren
  Gratis annuleren van je reserveren tot 24 uur van te voren bij bijna alle skischolen
 • Betere prijzen
  Veel scholen bieden korting aan voor mensen die op voorhand boeken (kortingen tot wel 20%).
 • Beperkt aantal plaatsen
  Het aantal plaatsen per les is beperkt en de capaciteit van het aantal skileraren natuurlijk ook. Daarom is het beter om je plaatsen nu al vast te leggen, in plaats van te wachten tot de lessen vol zitten.
 • Geen wachtrijen
  Als je online boekt, kun je in het hoogseizoen de wachtrijen en de volle skischool kantoren vermijden en is je betaling volledig cash-free.

Reserveren in alle skiresorts van Europa

Via Checkyeti reserveer je je skiles bij één van de honderden skischolen in Europa. Je boekt er gemakkelijk een skiles in nagenoeg iedere wintersportplaats in Oostenrijk, Frankijk, Duitsland etc. Kies op de site voor een groepsles of privéles, het gewenste aantal dagen, met of zonder lunch, nederlandstalig etc. 

Vanaf welke leeftijd

Je kunt skilessen boeken vanaf 4 jaar maar sommige kinderen zijn er pas aan toe als je 5 of 6 jaar oud zijn, dit verschilt per kind. Het belangrijkste is dat hun eerste ervaring zo prettig en leuk mogelijk is. Voor kleine kinderen is het ideaal om in Nederland te beginnen op een indoorpiste of rolpiste. Zo kunnen ze zich volledig voorbereiden op skiën in de echte sneeuw. In Oostenrijk beginnen de allerkleinsten in de oefenweide waar ze via loopmatten een stukje omhoog lopen om daarna langzaam naar beneden te glijden. De volgende stap is de transportband, dan hoeven ze niet meer te lopen en skiën ze wat langer. Hebben ze het sturen en remmen onder de knie dan wacht vaak de sleeplift om tot slot aan het echte werk te beginnen. 

kinder ski land