Reserveer nu je skiles

Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang bij meeste skischolen
Zoek

Skiles boeken in Europa

Vergelijk alle lespakketten

country flags

De voordelen van online skiles reserveren

 • Gratis annuleren
  Gratis annuleren van je reserveren tot 24 uur van te voren bij bijna alle skischolen
 • Betere prijzen
  Veel scholen bieden korting aan voor mensen die op voorhand boeken (kortingen tot wel 20%).
 • Beperkt aantal plaatsen
  Het aantal plaatsen per les is beperkt en de capaciteit van het aantal skileraren natuurlijk ook. Daarom is het beter om je plaatsen nu al vast te leggen, in plaats van te wachten tot de lessen vol zitten.
 • Geen wachtrijen
  Als je online boekt, kun je in het hoogseizoen de wachtrijen en de volle skischool kantoren vermijden en is je betaling volledig cash-free.

Reserveren in alle skiresorts van Europa

Via Checkyeti reserveer je je skiles bij één van de honderden skischolen in Europa. Je boekt er gemakkelijk een skiles in nagenoeg iedere wintersportplaats in Oostenrijk, Frankijk, Duitsland etc. Kies op de site voor een groepsles of privéles, het gewenste aantal dagen, met of zonder lunch, nederlandstalig etc. 

Wat kost een skiles?

Hoe meer dagen je cursus duurt, hoe voordeliger de prijs per dag wordt, kijk hieronder maar eens in de tabel. Je kunt dus een losse skiles boeken voor 1 dag maar beter is om direct een lespakket van 4 of 5 dagen af te nemen. Vergelijk prijzen

*prijzen zijn gebaseerd op groepsles voor kinderen en tieners

Aantal dagen skiles Totaal prijs Prijs per dag
1 dag skiles € 80,- € 80,-
2 dagen skiles € 140,- € 70,-
3 dagen skiles € 177,- € 59,-
4 dagen skiles € 190,- € 48,-
5 dagen skiles € 200,- € 40,-

Nederlandstalige leraren

Niets is fijner dan skiles in je eigen taal. Ga je een skiles boeken dan kun je aangeven in welke taal de skiles gegeven wordt. CheckYeti biedt meer dan genoeg skischolen met Nederlandse skileraren in zowel Oostenrijk, Frankrijk als Duitsland. Dat is wel zo fijn voor de kids zodat ze begrijpen wat er gezegd wordt en dat maakt het ook leuker en makkelijker. 

Skiles Nederland

De laatste jaren zijn er tal van locaties in Nederland bijgekomen waar je skiles kunt volgen. Dit is mede te danken aan de opkomst van de rolpiste, een soort rollend tapijt op een helling. Voor ‘echte’ sneeuw kun je terecht bij één van de 5 vestigingen van Snowworld. Snowworld heeft een indoor skibaan waarvan de pistes zijn bedekt met echte sneeuw dat door de goede temperatuur in de hal altijd vers is en blijft. Er worden skilessen gegeven voor beginners maar ook voor mensen die de techniek beter onder de knie willen krijgen. En een proefles skiën kost € 37,50 bij snowworld.

Skiles prijzen

Indoor skiles op een rolbaan
Skiles op een rolbaan

Boek op tijd want vol=vol

De populariteit van skivakanties stijgt al jaren en steeds meer mensen willen leren skiën. Skischolen hebben maar een beperkte capaciteit en vooral in het hoogseizoen is het aan te raden om ruim van tevoren te boeken. Daarnaast hanteren de meeste skischolen flexibele annuleringsvoorwaarden en kun je tot 24 uur van te voren gratis annuleren. Nog een voordeel van tijdig boeken is dat je meer tijd hebt om de perfecte lespakketten uit te kiezen. 

Gratis annuleren

Bij de meeste skischolen kun je de geboekte skiles tot 24 uur voor aanvang gratis annuleren. Je krijgt het volledige bedrag terug, ook zonder opgaaf van reden.