panorama uitzicht

Ontdek de piste op een snowboard

Snowboard les

Kun je al skiën en ben je opzoek naar een nieuwe uitdaging of wil je beginnen met snowboarden? Dan is een snowboardles misschien wel iets voor jou. Het is niet zo dat als je goed kunt skiën dat het snowboarden je ook goed zal vergaan. Snowboarden is een totaal andere manier van sturen met je lichaam en het kantelen van je board. Je kunt daarvoor snowboardles goed gebruiken om het onder de knie te krijgen, probeer het maar eens! 

Snowboardles prijzen

Snowboardles Nederland

Het is ook mogelijk om snowboardles te gaan volgen in Nederland. Dat kan in een indoor skihal op echte sneeuw of op een rolbaan waar je op een rollend tapijt staat dat op een helling ligt. Bij een indoor skihal heb je meer het wintersport gevoel doordat je op echte sneeuw board en ook achter een skileraar aan. Het voordeel van snowboardles op een rolbaan is dat je jezelf kunt vasthouden aan een stang die boven de rolbaan hangt. Daarnaast staat de leraar recht voor je neus en krijg je de best mogelijke feedback en aanwijzingen. Snowboardles Nederland

Snowboard les kind

Beginnen met snowboarden is lastiger voor kinderen dan beginnen met skiën. Daarom wordt aangeraden om te beginnen met snowboarden rond een leeftijd vanaf 8 à 10 jaar. Het is ook handig als je kind al kan skiën want dan hebben kinderen meer kracht in hun benen en zijn ze beter in coördinatie. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je kind plezier heeft en niet met tegenzin op een snowboard staat!